Podmínky ochrany osobních údajů

 

 

Zásady ochrany osobních údajů

 

Jsme společnost Ing. Martin Křenek, IČ: 66936411, se sídlem Horní Hoštice 55, 790 70 Javorník

 

Provozujeme e-shop na webových stránkách www.boso-barefoot.cz


Pro poskytování našich služeb, prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

 

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

 

  1. Zpracování osobních údajů

 

  1. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

 

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno a příjmení, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo, název firmy, identifikační číslo, případně informace o zboží, o které máte zájem, např. vlastnost daného výrobku.

 

    Z jakého důvodu?

 

          Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně nákupu zboží.

 

          Na základě jakého právního důvodu?

 

          Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.


          Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

 

          Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 5 let od naší poslední komunikace. Po uplynutí této doby budou vaše osobní údaje vymazány.

 

  1. Zpracování osobních údajů v případě nákupu, příp. nákupu pro třetí stranu

 

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno a příjmení, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo, název firmy, identifikační číslo.


  Z jakého důvodu?

 

 Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

 

 Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

 

            Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

 

 Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

 

           Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

 

 Po dobu plnění naší služby a poté 10 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží. Po uplynutí této doby budou vaše osobní údaje vymazány.

 

  1. Newslettery (obchodní sdělení)

    Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

 

           Na základě jakého právního důvodu?

 

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

 

          Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

 

5 let od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu:

info@boso-barefoot.cz. Po uplynutí této doby budou vaše osobní údaje vymazány.

 

  1. Kdo se k datům dostane?

 

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675,   společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395)
  • společnost podílející se na expedici zboží Zásilkovna (Zásilkovna s.r.o., se sídlem Lihovarská 1060/12, Libeň, 190 00 Praha 9, IČ: 28408306, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 139387)
  • společnosti podílející se na expedici plateb Fio banka (Fio banka, a.s. se sídlem V Celnici 1028/10 (Millennium Plaza), 117 21, Praha 1, IČ: 61858374, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném rejstříkovým soudem v Praze, spis. zn. B, vložka 2704)
  • Poskytovatel online platební brány GoPay (GoPay s.r.o. se sídlem Planá 67, 370 01 Planá, IČ: 26046768, registrována v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, spis. zn. C/11030)
  • Poskytovatel služby Heureka (Heureka Group a.s., se sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín, IČ: 078 22 774, vedená u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 24131)
  • poskytovatel účetních služeb


Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

 

Co byste dál měli vědět

 

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

 

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@boso-barefoot.cz nebo zavolejte na tel. č. 737 355 987.

 

  1. Používání souborů cookies

 

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná.

 

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

 

Na webových stránkách používáme následující cookies:

 

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.

 

  • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

 

  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

 

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

 

 

Používané soubory cookies:

 

Technický název

Kdo má přístup k informacím

Účel o popis cookies

Expirace

Facebook pixel

 

Cookie třetí strany/ Facebook

Není to sice cookie, ale měřící kód. Používáme k měření návštěvnosti stránek z Facebooku a k marketingu.

180 dní

_dc_gtm_UA-xxxx2460-1

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje pro Google Tag Manager o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.

1 minuta

_ga

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.

730 dní

_gid

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.

1 den

_utmz, _utma

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně měří návštěvnsot z vyhledávače Google.

1 den

sid

Cookie třetí strany/ Seznam

Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz.

Seznam neidentifikuje vás konkrétně, identifkuje pouze skupiny zákazníků.

 

 

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

 

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

 

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

 

 

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

 

Tyto podmínky jsou účinné od 1.2.2022.

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení