Hodnocení obchodu

5,0 181 hodnocení
5
181x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora Martina Holubová | 21.6.2019
Super rychlé vyřízení
KL Avatar autora Kamila Libertin | 20.6.2019
Naprostá spokojenost, rychlost při vyřízení a parádní komunikace :)
IR Avatar autora Iva Rampichová | 17.6.2019
Milá komunikace, rychlé dodání. Doporučuji.
RL Avatar autora Renata Lexová | 17.6.2019
super komunikace, okamžité dodání.
ŽV Avatar autora Žaneta Vondráčková | 17.6.2019
Vše vporadku, rychle dodání boty super. Děkuji
TV Avatar autora Tereza Vašíčková | 16.6.2019
Vše bez problémů.
TT Avatar autora Tereza Tomková | 15.6.2019
Vše rychle, bezproblémové, super komunikace.
KB Avatar autora Klára Bílková | 14.6.2019
Nakoupila jsem na eshopu a jsem moc spokojená, rychlé dodání, moc milá komunikace, všechno v pořádku. Doporučuji :)
JG Avatar autora Jitka Grecmanová | 10.6.2019
Muj prvni obchod a velka spokojenost.
G Avatar autora Gabriela | 9.6.2019
Rychlý obchod, dobrá komunikace
HU Avatar autora Hana Uherová | 6.6.2019
Dneska jsem byla s dcerou v obchodě pořídit botky, přidávám se k ostatním recenzím, pán velice milý a ochotný, věnoval se nám, vysvětlil, vybral vhodnou obuv, byla jsem velmi spokojená.
MD Avatar autora Monika Drbohlavová | 26.5.2019
Všecko v pořádku, rychlé odeslání, skvělá a milá komunikace, zboží taky parádní, děkuji za nákup!
PC Avatar autora Petra Chamrádová | 18.5.2019
Super!! Boty jsou jak backurky. Moje prvni bf a hned jsem si je zamilovala
KV Avatar autora Katja Vogrinec | 17.5.2019
Very good costumer service. They responded to my emails quickly, helped me with my order and shipped the shoes immediately. Such a great shopping experience.
MJ Avatar autora Marta Janíčková | 17.4.2019
Jednoznačně nejlepší!!!! Až ve svém pokročilém věku jsem zjistila, že se dá chodit i daleko pohodlně bez bolesti nohou a za to vděčím šumperském barefootu!!! Ochota, ,empatie, trpělivost, strřícnot..... dopručuji!!!
SP Avatar autora Svatava Podlahová | 4.4.2019
Maximální spokojenost!
MB Avatar autora Martina Benediktová | 28.3.2019
Rychlé vyřízení objednávky. Velmi dobrá komunikace. Jsem maximálně spokojená.????????
MV Avatar autora Markéta Vaníčková | 10.3.2019
Obchod s velmi osobním přístupem. Byla radost nakupovat i virtuálně.
LK Avatar autora Lenka Klíčová | 6.3.2019
Supr přístup, pan prodavač se nám věnoval celou hodinu a velice odborně nám poradil a poučil nás. Je to srdcař. :-)
MJ Avatar autora Markéta Jílková | 21.2.2019
Super obchod, super komunikace. Pán je velmi příjemný.
Nahoru
181 položek celkem